Kadobonnenplaza.nl - Verlopen
kadobonnen cadeaucheques boekenbonnen bioscoopbonnen slijtersbonnen dinercheques reischeques theater-en-concertbonnen irischeques
Kadobonnen inkoop
Kadobonnen verkoop
Kadobonnen ruilen
Kadobonnen verlopen
Kadobonnen blog
Contact
 

Het overkomt ons allemaal. Bij het opruimen van een lade kom je een kadobon tegen met waarde in Gulden en een vervaldatum uit de Prehistorie. Niet weggooien! Soms hebben deze bonnen nog een restwaarde die je bij Kadobonnenplaza kunt verzilveren. De restwaarde kan soms wel oplopen tot 50% van het oorspronkelijke bedrag.

Verlopen kadobonnen Als Kadobonnenplaza het voor het zeggen zou hebben zouden kadobonnen hun waarde nooit verliezen. De praktijk is helaas anders. Zelfs als zo'n bon geen vervaldatum heeft kan een waardeaanduiding in Gulden voor de doorsnee winkelbediende al een reden zijn om deze te weigeren.

Je kunt ervoor kiezen om in de winkel stampij te maken, een gesprek met de bedrijfsleider aan te gaan of een brief te schrijven naar het hoofdkantoor van de onderneming. Niet iedereen voelt zich daarbij even plezierig en van een aantal gevallen is bekend dat deze eindigden in de arrestantenwagen van de politie, want gelijk hebben is nu eenmaal iets anders dan gelijk krijgen.

Veel makkelijker is het om de verlopen bon voor een deel van de oorspronkelijke waarde op Kadobonnenplaza te verzilveren.

Niet alle verlopen kadobonnen hebben een restwaarde. Van een aantal bonnen keert Kadobonnenplaza echter zonder meer een restwaarde uit van 40-50%. Deze bonnen kun je zonder voorafgaand overleg aan ons opsturen. Het gaat om de volgende bonnen:

  • Nationale Dinercheques met waarde in Gulden
  • Bijenkorf cadeaubonnen met waarde in Gulden
  • VVV bonnen met waarde in Gulden
  • Nationale Platen- en CD bonnen met waarde in Gulden
  • Nationale boekenbonnen (zelfs de geponste kaarten!)

Andere bonnen kun je ons vrijblijvend aanbieden door een e-mail te sturen naar kadobonnenplaza@filasoft.nl. Vermeld hierin door wie de bon is uitgegeven, de waarde van de bon en de vervaldatum. Binnen 24 uur ontvang je van ons bericht wat deze bon nog waard is.

Heeft jouw kadobon ook voor Kadobonnenplaza geen enkele restwaarde meer dan kun je overwegen deze te doneren aan een goed doel. Wij hebben contact met een aantal instanties die deze bonnen middels een bijzondere afspraak met de uitgever, alsnog kunnen verzilveren. Stuur deze bonnen aan ons op en vermeld op een apart briefje dat je de bon wilt doneren. Wij zorgen ervoor dat deze alsnog een zinvolle bestemming krijgt.

Kadobonnen stuur je op naar:

Filasoft - Kadobonnenplaza
Veerse Meer 5
2134 VR  Hoofddorp

Kadobonnenplaza.nl voor inkoop, verkoop en ruilen van kadobonnen, ook als die verlopen zijn, zoals VVV bonnen / Irischeque, ANWB Cadeaucard / ANWB kadobon, Nationale Slijtersbon, Nationale Dinercheque, Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, Nationale Theater en Concertbon, Globe reisburo vakantie Cadeaubon, OAD reischeque, Nationale Boekenbon en ook Albert Heijn koopzegels van  0,10.