Kadobonnenplaza.nl - Ruilen
kadobonnen cadeaucheques boekenbonnen bioscoopbonnen slijtersbonnen dinercheques reischeques theater-en-concertbonnen irischeques
Kadobonnen inkoop
Kadobonnen verkoop
Kadobonnen ruilen
Kadobonnen verlopen
Kadobonnen blog
Contact
 

Je herkent het vast. De VVV-bon waarmee je al maanden op zak loopt wordt weer niet geaccepteerd in de winkel waar jij je aankoop wilt doen. Het makkelijkste is om de bon te verkopen aan Kadobonnenplaza, maar je kunt deze ook omruilen. Op kadobonnenplaza kun je namelijk elke bon die wij inkopen ook aanbieden als ruil. Bioscoopbon De bon die je ervoor terug wilt hebben moet wel voorkomen in het aangeboden assortiment.

Voor het omruilen van kadobonnen vragen wij een omruilvergoeding van 25% met een mininum van 10,00 per transactie. Voor dit bedrag zetten wij jouw incourante bon om naar een courante bon en betalen de verzendkosten voor het versturen van onze bonnen naar jouw adres. Kadobonnenbonnen omruilen voor VVV-bonnen is alleen mogelijk tegen een omruilvergoeding van 30%

Hoe dit in de praktijk werkt leggen wij uit aan de hand van 2 voorbeelden.

Voorbeeld 1 Theaterbon
Je hebt een Theaterbon van 50 euro en wilt deze omruilen voor Boekenbonnen. De omruilprovisie bedraagt 25%. Omdat wij je een gelijkwaardige waarde in ruil kunnen aanbieden dien je de omruilvergoeding contant bij te betalen: 12,50. Je stuurt de Theaterbon aan ons op en maakt 12,50 over op onze bankrekening. Na ontvangst van de Theaterbon en de betaling sturen wij je de boekenbonnen toe.

Voorbeeld 2
Je hebt een VVV bon van 50 euro en wilt graag 3 Fleurop bloemenbonnen van elk 15 euro (momenteel uitverkocht). Fleuropbon Voor deze ruil ben je 12,50 omruilprovisie verschuldigd. Er is echter nog een restbedrag, namelijk het verschil tussen de waarde van jouw bon en de bonnen die je van ons terug krijgt. Dit verschil kopen wij van je tegen het geldende inkooptarief.
In dit geval is dat 70% voor VVV-bonnen, en bedraagt dus 3,50 (70% van 5,00). Per saldo betaal je dus 12,50 - 3,50 = 9,00.

Wil je een kadobon omruilen, mail dan jouw voorstel naar kadobonnenplaza@filasoft.nl. Vermeld in je mail welke bon je wilt aanbieden en welke bon je hiervoor terug wilt ontvangen. Binnen 24 uur krijg je van ons bericht terug.

Ga je akkoord met ons voorstel dan ontvang je van ons per e-mail een bevestiging en een betaalverzoek. Na ontvangst van de bonnen en je betaling worden de kadobonnen de eerstvolgende werkdag aan je verzonden.

Wat je verder nog moet weten...
Kadobonnenplaza koopt kadobonnen van particulieren. Deze kunnen dus gevouwen zijn of niet helemaal kreukvrij. Kadobonnenplaza staat echter garant voor de waarde van de kadobon en de geldigheid ervan op het moment van levering. Indien de aangeboden kadobon een vervaldatum heeft, dan vermelden wij dit. Uiteraard is het voorgaande ook van toepassing op de bonnen die wij als ruil aanvaarden.

Voorts zijn van toepassing de algemene voorwaarden van de betreffende acceptant cq uitgever. Kadobonnenplaza is slechts tussenpersoon en kan nooit aansprakelijk worden gesteld indien de acceptant/uitgever van de kadobon in gebreke blijft.

Kadobonnenplaza.nl voor inkoop, verkoop en ruilen van kadobonnen, ook als die verlopen zijn, zoals VVV bonnen / Irischeque, ANWB Cadeaucard / ANWB kadobon, Nationale Slijtersbon, Nationale Dinercheque, Podium Cadeaukaart, Nationale Bioscoopbon, Nationale Theater en Concertbon, Globe reisburo vakantie Cadeaubon, OAD reischeque, Nationale Boekenbon en ook Albert Heijn koopzegels van  0,10.